2011. november 26., szombat

Zsoldoskatona (Bud Spencer)-bontatlan! - Jelenlegi ára: 990 Ft

Bűnvadászok (Bud Spencer, Terence Hill):
Eredeti dvd, bontatlan!
Magyar hang és felirattal.
Tartalom:
Wilbur Walsh élete saját elmondása szerint leginkább egy WC-csészéhez hasonlít, annál is inkább, mert éppen a kikötőben bóklászva nem csupán a munkakeresés problémájával, de egy pimasz kékszemű szemtelenségeivel is szembesülnie kell. A virgonc fickó, név szerint Matt Kirby hasonszőrű lévén szintén meló után ácsingózik, ám a furcsa párosnak nincs nagy szerencséje: munka helyett néhány helyi gengszter és pár autó szétpüfölésével kell vigasztalódniuk.
Az alkalmi duó tagjai pénzügyi problémáik ellensúlyozására elhatározzák, hogy kirabolnak egy szupermarketet, ám balszerencséjükre a bolt hátsó bejárata helyett a helyi rendőrőrs ajtaján robbannak be. A kellemetlen helyzet és a letartóztatás elkerülése végett villámgyorsan kibökik a szúrós tekintetű zsaruknak: leghőbb vágyuk szolgálni és védeni a köz népét. A blöff bejön, ám mire felocsúdnak, hőseink máris fakabátba bújtatva vesznek részt a kiképzésen, nemsokára pedig az utcán járőrözve kénytelenek viselni hazugságuk terheit.
A törvény jó oldalán állva sem hazudtolják meg önmagukat: aktuális pofonzáporaik között nyomozni kezdenek egy kínai titokzatos halála után és miközben a szálakat gombolyítják, előszeretettel teszik helyre a környékbeli rosszfiúk állkapcsát és más, ütésre zsibbadó testrészeit is...



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 17:59
. Zsoldoskatona (Bud Spencer)-bontatlan! - Jelenlegi ára: 990 Ft